Σασμός: Η συμπεριφορά της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί τη Μαρίνα και την Αργυρώ

Σασμός: Η συμπεριφορά της γιαγιάς Ειρήνης ανησυχεί τη Μαρίνα και την Αργυρώ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Σασμός σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του με τη σειρά του Alpha να είναι και πάλι η αγαπημένη των τηλεθεατών σύμφωνα με τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις δε σταματάνε λεπτό με τη δολοφονία του Άγγελου να έχει ταράξει όλο το χωριό και την αγωνία να κορυφώνεται για τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές.

Μία επανεμφάνιση μετά από 20 χρόνια όμως θα ανατρέψει τα πάντα. Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε και αποκαλύπτεται όπως και τα μυστικά του Παπά Μιχάλη για αυτόν.

Ο Μαθιός αποφυλακίζεται και βρίσκεται ξανά σπίτι του την ώρα που η Καλλιόπη συνεχίζει να ανακρίνεται από τον Φραγκιαδάκη.

Αρνείται κατηγορηματικά να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο σκότωσε τον Άγγελο και ο αστυνόμος ψάχνει να βρει τη λύση στο μυστήριο.

Μετά το πρόβλημα στην υγεία του, ο Αστέρης μεταφέρεται από τη Στέλλα στο νοσοκομείο. Εκεί όμως η κοπέλα αποκαλύπτει κάτι που τη συγκλονίζει.

Την ίδια ώρα η γιαγιά Ειρήνη η οποία συναντήθηκε με τον Παύλο, προετοιμάζει την επιστροφή του στο σπίτι. Η συμπεριφορά της όμως ανησυχεί τη Μαρίνα και την Αργυρώ. Οι δύο Βρουλάκαινες ανησυχούν πως η γιαγιά τα έχει χάσει όσο αυτή ετοιμάζει την άφιξη του «πνιγμένου».

Ο παπά Μιχάλης έχει αναστατωθεί από τον άφιξη του άλλοτε φίλου του Παύλου. Οι αναμνήσεις και τα μυστικά τον συνταρράσουν και τον οδηγούν στην πόρτα των Σταματάκηδων όπου τους ανακοινώνει ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό