Σασμός: Η Βασιλική βάζει μαρτυρικό τέλος στον Λάζαρο

Σασμός: Η Βασιλική βάζει μαρτυρικό τέλος στον Λάζαρο

Τα πάνω κάτω έρχονται στη σειρά, Σασμός, η οποία για ακόμα έναν κύκλο έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά.

Η σειρά του Alpha που έχει ξεκινήσει δυναμικά τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναφορικά με την τηλεθέαση αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα επόμενα κιόλας επεισόδια.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Βασιλική βάζει μαρτυρικό τέλος στον Λάζαρο

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, η Βασιλική φανερώνει ένα πρόσωπο που δεν έχει ξαναδείξει στην κοινωνία της Άνω Ποριάς καθώς η είδηση πως ο γιος της, ο Νικηφόρος πέφτει νεκρός από τους Βρουλάκηδες, την οδηγεί εκτός εαυτού.

Το κλάμα και ο σπαραγμός για τον άδικο χαμό του νεαρού άνδρα, έχει βυθίσει τους πάντες στη θλίψη και δείχνει πως ο Σασμός θα απομακρυνθεί και ένας νέος κύκλος αίματος θα ανοίξει ανάμεσα στις δύο οικογένειες, παρά τις όποιες προσπάθειες.

Πλέον ένα τεράστιο μίσος έχει τυλίξει την Βασιλική που ψάχνει με νύχια και με δόντια εκδίκηση. Στόχος της φυσικά ο Λάζαρος, από τη σφαίρα του οποίου, έπεσε νεκρός ο Νικηφόρος.

Τα όπλα είναι έτοιμα να μιλήσουν και πάλι. Μάλιστα, θα την δούμε να δίνει εντολή στον Μαθιό να βρει που κρύβεται ο Λάζαρος προκειμένου να τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια!

Είναι αποφασισμένη και βάζει μαρτυρικό τέλος στον Λάζαρο την ώρα που και η Καλλιόπη, ξεδιπλώνει το σκοτεινό σχέδιο της, γνωρίζοντας πλέον πως τον Βασίλη Σταματάκη τον σκότωσε ο Παύλος Βρουλάκης.

Δείτε το trailer από επόμενο επεισόδιο της σειράς του Alpha:

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις υπόλοιπες αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό