Σασμός: Η Βασιλική υποπτεύεται πως ο παπα-Μιχάλης έμαθε κάτι σοβαρό – Χαμός με Παύλο και Νικηφόρο

Σασμός: Η Βασιλική υποπτεύεται πως ο παπα-Μιχάλης έμαθε κάτι σοβαρό – Χαμός με Παύλο και Νικηφόρο

Νέες καθηλωτικές εξελίξεις φέρνει ο Σασμός στα επόμενα επεισόδια του την ώρα που η σειρά του Alpha παραμένει ακλόνητη στην κορυφή στη τηλεθέαση κάθε μέρα προβολής της.

Αρχικά, όπως σας αποκαλύψαμε, σύντομα στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε μία συγκλονιστική εξέλιξη με πρωταγωνιστή τον Νικηφόρο ο οποίος ερωτεύεται την αδερφή του! Μεγάλη ανατροπή στη σειρά με τον Στεφανή να έχει νόθα κόρη.

Εν τω μεταξύ ο χαρακτήρας του Λευτέρη αποκαλύπτεται όλο και πιο πολύ με την Αιμιλία να τον προστατεύει καθώς τις δίνει πληροφορίες που χρειάζεται. Όλα αυτά όμως στη συνέχεια…

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο παπα Μιχάλης καταρρέει – Νικηφόρος και Παύλος αντιμέτωποι

Ο Μανόλης αποκαλύπτει -επιτέλους- τα πάντα για την ημέρα της δολοφονίας του Στεφανή. Το άτομο που τα μαθαίνει όμως δεν ήταν έτοιμο να δεχτεί το μεγάλο βάρος του μυστικού την ώρα που γνωρίζει κι άλλα.

Ο παπα – Μιχάλης στον οποίο κάνει εξομολόγηση ο Μανόλης καταρρέει από το βάρος της είδησης. Πλέον του είναι πολύ δύσκολο να παντρέψει τη Βασιλική και τον Μαθιό.

Ο Μαθιός πάντως με τη σειρά του προσπαθεί να βρει λύση για να παντρευτεί επιτέλους την αγαπημένη του Βασιλική. Αναζητάει άλλον παπά την ώρα που η Βασιλική αρχίζει να υποπτεύεται την ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του παπά.

Από την άλλη ο γιος της, ο Νικηφόρος, βρίσκεται μπλεγμένος με τους Βρουλάκηδες καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο. Παράλληλα ο Ευθύμης εμπλέκεται όλο και περισσότερο στη ζωή του Παύλου και των ανθρώπων του.

Ο Αστέρης με την Αργυρώ έρχονται ξανά κοντά όμως η Καλλιόπη τους παρακολουθεί από μακριά έντρομη για το τι θα μπορούσε να γίνει αν οι δυο τους ξανασμίξουν.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό