Σασμός: Καλλιόπη και Αστέρης έρχονται εκ νέου σε σύγκρουση για το κτήμα

Σασμός: Καλλιόπη και Αστέρης έρχονται εκ νέου σε σύγκρουση για το κτήμα

Συνεχίζεται δυναμικά ο Σασμός με την ιστορία αγάπης από την Κρήτη του Alpha να έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και την τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος της πρώτης σεζόν οι εξελίξεις τρέχουν και όσα έρχονται στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να καθηλώσουν.

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει στο Sportime, η Ντίνα τσακίζει τον Αντώνη με αυτό που έχει να του ανακοινώσει να τον βυθίζει στις τύψεις.

Καθοριστικό ρόλο στα επόμενα επεισόδια όμως αναμένεται να παίξει και η Κλαίρη που με μια της απόφαση, τινάζει στον αέρα Μανώλη και Μαθιό!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Κλαίρη φέρνει τα πάνω κάτω

Η Κλαίρη ανάβει φωτιές σε Μανώλη και Μαθιό με το μυστικό της που είναι έτοιμο να τα τινάξει όλα κυριολεκτικά στον αέρα ενώ ο  Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο.

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η Αργυρώ ακούει ευχάριστα νέα μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε για να βρεθεί δότης τη στιγμή που οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν.

Καλλιόπη και Αστέρης έρχονται εκ νέου σε σύγκρουση και ο λόγος είναι η απόφαση της μητέρας του για το κτήμα, με τον παπά – Μιχάλη να προσπαθεί να την μεταπείσει.

Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια ενώ ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Ένα καρτέρι στον Γεράσιμο είναι έτοιμο, με τους άνδρες του Καραπάνου να είναι έτοιμοι να εκτελέσουν τις εντολές του.

Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που μπορεί να τα ανατρέψει όλα.

Τέλος, οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της και είναι έτοιμος να πάρει την απόφαση να σταθεί στο πλευρό της με τον δικό του τρόπο!

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό