Σασμός: Κίνδυνος για το μωρό της Βασιλικής – Βάζουν γκαζάκια στο σπίτι της!

Σασμός: Κίνδυνος για το μωρό της Βασιλικής – Βάζουν γκαζάκια στο σπίτι της!

Ο Αποστόλης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, ξέρει ότι σε μια μαγνητοταινία υπάρχουν όλα τα στοιχεία για την ενοχή της Βικτώριας και βάζει να την κλέψουν από το σπίτι του Ντίνου, όπου βρίσκονται. Οταν το ανακαλύπτει γίνεται έξαλλος, ενώ η Μιράντα του συμπαραστέκεται όσο μπορεί, όμως το δικό της πρόβλημα με την κόρη της την απασχολεί σχεδόν αποκλειστικά, καθώς εκείνη της ζητάει να μην την ξαναενοχλήσει. Της λέει ότι δε θέλει να το μάθουν οι γονείς της γιατί θα πικραθούν πολύ και δεν το θέλει.

Η απόφαση του Ρένου να παραιτηθεί από το μαγαζί της Δάφνης, ταράζει πολύ τον Στέφανο, καθώς πιστεύει ότι δεν θα τον ξαναδεί, αλλά περισσότερο ταράζει τη Στέλλα, η οποία συνεχίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να υπονομεύσει την Αμαλία. Η Δωροθέα βρίσκει κάτι που μπορεί να τη βοηθήσει στο μέλλον με τον Χρήστο. Παράλληλα ο Αποστόλης προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει συμμάχους ώστε να πάρει τη ζωή του πίσω, αλλά ο Φώτης στον οποίο βασίζεται τον «πουλάει» για το χρήματα και δίνει στη Βικτώρια τη μαγνητοταινία που έκλεψε από τον Ντίνο!

Στο μεταξύ, η εξαφάνιση της Λιζέτας ταράζει πολύ τη Μιράντα και τον Ντίνο ενώ φοβούνται για τα χειρότερα… Ο Χριστόφορος και η Αμαλία από την άλλη, επισκέπτονται τη Γεωργία και της κάνουν μια πολύ δελεαστική πρόταση. Ο Χριστόφορος ανακοινώνει ότι θα αγοράσει ένα σπίτι και θα το γράψει στον εγγονό του.

Η Γεωργία δέχεται με την προϋπόθεση να πάρει το παιδί το επώνυμο του Πάρη!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό