Σασμός: Κόντρα δίχως τέλος για Αργυρώ και Αστέρη – Το μυστικό αποκαλύπτεται

Σασμός: Κόντρα δίχως τέλος για Αργυρώ και Αστέρη – Το μυστικό αποκαλύπτεται

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη με το Sportime να σας ενημερώνει πάντα με όλα τα Σασμός spoiler.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν, με τον Παύλο Βρουλάκη να απειλεί Αντώνη και Μαρίνα, σε μια εξέλιξη που θα συγκλονίσει αλλά δεν θα είναι η μοναδική καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων θα είναι η Αργυρώ και ο Αστέρης.

Η κόντρα δίχως τέλος θα συνεχιστεί για Αργυρώ και Αστέρη, με το μεγάλο μυστικό να έρχεται στην επιφάνεια και να αναστατώνει τον Αστέρη.

Ο Αστέρης θα γίνει έξαλλος μόλις ανακαλύψει πως η Αργυρώ του έχει έχει κρύψει πως είναι ο πατέρας του παιδιού, νιώθοντας προδομένος από εκείνη που τον κράτησε μακριά από το παιδί του όλο αυτό το διάστημα.

Όσο κι αν προσπαθήσει να κρατήσει το μεγάλο της μυστικό, η αλήθεια θα βγει στο φως και η κατά-σταση ανάμεσά τους θα βγει εκτός ελέγχου.

Ο Αστέρης θα νιώσει την απόλυτη προδοσία από τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του κι αυτό θα τον κάνει να τη μισήσει.

Θα ακολουθήσει ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στο ζευγάρι, με εκείνον να την κατηγορεί ότι του στέρησε το παιδί του και να την προειδοποιεί ότι θα την κυνηγήσει νομικά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό