Σασμός: Ο Άγγελος συνεχίζει την επίθεση του προς τους Σταματάκηδες

Σασμός: Ο Άγγελος συνεχίζει την επίθεση του προς τους Σταματάκηδες

Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό το οποίο έχει αναδείξει τη σειρά του Alpha ως τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της βραδινής ζώνης.

Με το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου να βρίσκεται κοντά οι εξελίξεις τρέχουν σε κάθε μέτωπο. Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς συγκλονίζει. Ο Καραπάνος με τον Γεράσιμο σε μία ιστορία βγαλμένη από ελληνική τραγωδία ανατριχιάζουν με τη κόντρα τους.

Όλα αυτά την ώρα που ο Άγγελος συνεχίζει την επίθεση του προς τους Σταματάκηδες θολωμένος από το θυμό του για αυτούς. Οι προειδοποιήσεις και οι συμβουλές από Μαρίνα και Άσπα πέφτουν στο κενό.

Στο μεταξύ ο Καραπάνος, ψάχνοντας εκδίκηση, συνεχίζει το σχέδιό του για να σκοτώσει τον Γεράσιμο αγνοώντας πως είναι ο γιος του.

Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την δολοφονία. Η Στέλλα τότε κατανοώντας τον κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται ο Γεράσιμος παίρνει την απόφαση να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη που ανατρέπει τα πάντα.

Παράλληλα, οι ελπίδες για την Αργυρώ λιγοστεύουν με την κατάσταση της υγείας της να γίνεται όλο και πιο κρίσιμη. Ο Αστέρης βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία της.

Μαθιός και Βασιλική ζούνε ευτυχισμένες στιγμές μαζί και ονειρεύονται το μέλλον τους και τον επικείμενο γάμο τους.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καλλιόπη και Άγγελος σε μια κόντρα δίχως τέλος

Η κόντρα μεταξύ Καλλιόπης και Άγγελου δε δείχνει να μπορεί να σταματήσει αναίμακτα. Η Καλλιόπη είναι αμετανόητη για όλες τις πράξεις της και ο Άγγελος θέλει να τη κάνει να υποφέρει.

Μία νέα συνάντηση μεταξύ τους φέρνει τη μεγάλη έκρηξη σε κάτι το οποίο προμηνύει δολοφονικό ξέσπασμα.

Ταυτόχρονα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στη Βασιλική ότι συνεχίζει να είναι φίλος με τον Σταύρο και γνωρίζει για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς.

Η Στέλλα αποκαλύπτει την αλήθεια στον Καραπάνο ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του. Συγκλονισμένος αυτός, τρέχει να σώσει τον γιο του από την δολοφονική επίθεση την οποία ο ίδιος έχει στήσει.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό