Σασμός: Ο Αντρέας βλέπει αγκαλιασμένους Στέλλα – Αστέρη και το λέει εκεί που δεν πρέπει

Σασμός: Ο Αντρέας βλέπει αγκαλιασμένους Στέλλα – Αστέρη και το λέει εκεί που δεν πρέπει

Χαμό και απανωτές εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, ο Νικηφόρος προσπαθεί να τα βρει με τον Μαθιό. Πατέρας και γιος έρχονται πιο κοντά λίγο πριν τους προλάβουν οι εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, μια συνάντηση της Στέλλας και του Αστέρη, θα σταθεί αρκετή για να κάνει τις ζωές όλων άνω κάτω. Ειδικότερα, οι δύο τους θα συναντηθούν στο αλουμινάδικο.

Εκεί όμως, θα τους δει αγκαλιασμένους ο Αντρέας Βρουλάκης που γίνεται έξαλλος και ταυτόχρονα αποκτά ένα νέο όπλο για να πολεμήσει τους Σταματάκηδες.

Έτσι, τρέχει αμέσως και λέει τα πάντα στον Παύλο, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Αστέρης βλέπει ακόμη ερωτικά τη δικηγόρο και την ίδια στιγμή κοροϊδεύει την Αργυρώ.

Τέλος, η Εύα γνωρίζει πως ο Γιώργος πρόδωσε τον αδερφό της και σύντομα θα τον βάλει στο στόχαστρο της καθώς τον σχετίζει με το θάνατο του.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο (1/10) της σειράς του Alpha:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό