Σασμός: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την οργή της Αργυρώς

Σασμός: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την οργή της Αργυρώς

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα και τελευταία επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα είναι ματωμένος.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συζητηθεί στο χωριό καθώς στο επίκεντρο των τελευταίων επεισοδίων θα βρεθεί ο Αστέρης και η Αργυρώ.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης αντιμέτωπος με την οργή της Αργυρώς

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ. Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο «Χρήστος» τον κορόιδευε.

Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανόλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Το τελευταίο χτύπημα του Κώστα πάνω στην Άσπα την οδηγεί στην αστυνομία… ενώ ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούριο μεγάλο τους μυστικό: Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό