Σασμός: Ο Μανώλης στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για τον φόνο του Άγγελου

Σασμός: Ο Μανώλης στο μικροσκόπιο της αστυνομίας για τον φόνο του Άγγελου

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε υπόθεση για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός και μέσα από το Sportime, έχετε ήδη διαβάσει για τον Μανώλη που δουλεύει για λαθρέμπορο όπλων.

Στο επίκεντρο των πρώτων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου της σειράς αναμένεται να βρεθεί ο Μανώλης που θα θεωρηθεί ως ένας από τους ανθρώπους κλειδιά για την δολοφονία του Άγγελου που όπως είναι λογικό ακόμη απασχολεί τις αρχές.

Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει ξεκάθαρο πως δεν είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τον Άγγελο και μάλιστα ορκίζεται για αυτό στη Βασιλική.

Η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων ενώ η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στη Στέλλα, για την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Μαθιό.

Η γιαγιά Ειρήνη ζητά μία χάρη από τον παπα-Μιχάλη όμως η παρουσία της όμως γίνεται αντιληπτή από έναν άντρα από τα παλιά, ο οποίος επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών, διψασμένος για εκδίκηση.

Ο λόγος για τον Παύλο Βρουλάκη που έρχεται για να ανατρέψει όλα γεμάτος μίσος και εκδικητικότητα..

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό