Σασμός: Ο Μανώλης θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη

Σασμός: Ο Μανώλης θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη

Τα πάνω κάτω ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του Alpha σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο «Σασμός spoiler».

 

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time ζώνης και αποδεικνύοντας πως δεν είναι ένα απλό πυροτέχνημα καθώς από την πρώτη ημέρα της προβολής της έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

 

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν σε ένα θαύμα όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθούν για μια ακόμη φορά ο Αστέρης και η Αργυρώ.

 

Πιο συγκεκριμένα, η Αργυρώ καταθέτει στο δικαστήριο για την υπόθεση του Αστέρη γεγονός που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία από ολόκληρο το χωριό.

 

Την ίδια στιγμή, το γράμμα του Αστέρη φτάνει στα χέρια της Αργυρώς με έναν παράδοξο τρόπο με την αντίδραση της να έχει μεγάλο ενδιαφέρον ενώ η Καλλιόπη αντιλαμβάνεται πως ο κλοιός στενεύει για τον γιο της.

 

Αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη θα έρθει ο Μανόλης που θα κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη ενώ η Καλλιόπη είναι έτοιμη να καταρρεύσει από τα μυστικά που κρύβει μαζί της.

 

Θα έχει όμως την στήριξη ενός ανθρώπου που δεν περίμενε ενώ παραμένει άγνωστο αν εκείνη θα δεχθεί την βοήθεια αυτή.

 

Η Άσπα προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την Αργυρώ πως πρέπει να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη όμως εκείνη δεν φαίνεται πως συγκινείται.

 

Ακόμη ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει ενώ τέλος, ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό