Σασμός: Ο Μαθιός απέτρεψε τον Αντρέα από φόνο – Η Θοδώρα σε ψυχιατρείο

Σασμός: Ο Μαθιός απέτρεψε τον Αντρέα από φόνο – Η Θοδώρα σε ψυχιατρείο

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στην τηλεοπτική σειρά του AlphaΣασμός, με τον Μαθιό, τον Αντρέα και τη Θοδώρα να βρίσκονται στο προσκήνιο για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η σειρά του Alpha που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με πυρετώδεις ρυθμούς, αναμένεται να είναι πιο συναρπαστική από ποτέ, κάτι που θα αποδειχθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, όπου η τηλεθέαση θα πιάσει «κόκκινο».

Στη συνέχεια της ιστορίας από την Κρήτη, o Μαθιός αντιμετωπίζει στα ίσα τον Αντρέα. Η παλιά έχθρα φαίνεται να φουντώνει και τα χειρότερα έρχονται.

Αυτή η ένταση όμως όταν οι δύο τους έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, θα φέρει μια νέα αποκάλυψη, καθώς ο Μαθιός αποκαλύπτει στον Αντρέα πως στο παρελθόν, τον απέτρεψε από φόνο.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Αντρέας θέλησε να πάρει εκδίκηση για το χαμό της μητέρας του, επιχείρησε να σκοτώσει έναν Σταματάκη, όμως ο Μαθιός τον πυροβόλησε από μακριά, στερώντας του αυτή την ευκαιρία.

Τόσα χρόνια, ο Αντρέας αγνοούσε πως ο Μαθιός ήταν εκείνος που του έβαλε φρένο στο να γίνει δολοφόνος. Την ίδια ώρα, στο επίκεντρο θα βρεθεί και η Θοδώρα.

Η ίδια βλέπει συνέχεια τον Πετρή μπροστά της, γεγονός που την οδηγεί στην τρέλα και μετέπειτα στο ψυχιατρείο!

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς του Alpha:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό