Σασμός: Ο Μαθιός αποχαιρετά τον Αστέρη και τη Βασιλική

Σασμός: Ο Μαθιός αποχαιρετά τον Αστέρη και τη Βασιλική

Όταν ο Μαθιός μαθαίνει ότι οι υποψίες του Αντώνη στη σειρά Σασμός για τον φόνο του Λάζαρου στρέφονται πλέον ενάντια στη γυναίκα του, παγώνει. Βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει διαρκώς και νιώθει ότι χάνει μέσα από τα χέρια του ό,τι πιο σημαντικό έχει. Η Βασιλική είναι έγκυος, σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το παιδί τους κι αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσα στη φυλακή.

‘Ετσι, παίρνει την απόφαση που του φαίνεται μονόδρομος και αποχαιρετά με τον τρόπο του τόσο την ίδια τη Βασιλική όσο και τον Αστέρη, ο οποίος τον στήριξε παρόλο που πικράθηκε από την αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή. Κανείς από τους δυο τους δεν υποψιάζεται τι πρόκειται να κάνει, όμως σύντομα το μαθαίνουν.

Αποφασισμένος να τιμωρηθεί επιτέλους για τα κρίματά του, ο Μαθιός εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και  παραδίδεται για τον φόνο του Λάζαρου. Ο Ανδρέας, που έχει ήδη έτοιμο το τελικό του χτύπημα απέναντί του, θα παγώσει καθώς ήθελε η εκδίκηση να έρθει από χέρια Βρουλάκη σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV.

Και για την Εύα, όμως, η παράδοση του Μαθιου αποτελεί τροχοπέδη στα σχέδιά της. Έτσι, ο Παύλος βρίσκει την ευκαιρία που ήθελε να την ξεφορτωθεί και της δίνει τελεσίγραφο να φύγει άμεσα από την Κρήτη .

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό