Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για το φόνο του Άγγελου την ημέρα του γάμου του

Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για το φόνο του Άγγελου την ημέρα του γάμου του

Πολύ κρίσιμα θα είναι τα επόμενα επεισόδια που θα έχει ο Σασμός, αφού πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς του Alpha.

Μέχρι τότε, όλες οι εξελίξεις αναμένεται να… κόψουν την ανάσα και να εκτοξεύσουν ακόμα περισσότερο την τηλεθέαση.

Πιο συγκεκριμένα θα δούμε ότι δύο θάνατοι πρόκειται να συγκλονίσουν τους ήρωες και να ανακατέψουν τα πάντα, κάνοντας μεγάλες αλλαγές στις ζωές τους.

Ο Γεράσιμος σώζεται μετά τη θυσία που κάνει ο Καραπάνος, όταν ο δεύτερος μαθαίνει ότι είναι γιος του, αποφασίζει να πέσει ο ίδιος στην παγίδα που έστησε στο νεαρό αστυνομικό.

Ο θάνατος αυτός θα επηρεάσει πάρα πολύ τον Γεράσιμο, που παίρνει την τελική του απόφαση να φύγει από την Κρήτη ακόμα και αν σημαίνει ότι η Στέλλα θα μείνει πίσω.

Εκτός από τον Γεράσιμο, θα δούμε και άλλους να επηρεάζονται από το θάνατο αυτό, κάτι που θα φέρει εξελίξεις που λίγοι περίμεναν.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Νεκρός και ο Άγγελος!

Ο Άγγελος θα βρεθεί νεκρός και κανείς δεν θα ξέρει ποιος και γιατί τον έχει σκοτώσει. Άλλωστε, ο ίδιος έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς, γιατί μπορεί να πήγε στην Κρήτη για να βρει την οικογένειά του, ωστόσο με τις κινήσεις του δημιούργησε και πολλούς εχθρούς, όπως ο Κώστας, αλλά κυρίως η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

Η είδηση αυτή θα κάνει την αστυνομία να είναι σε συναγερμό και ο Αντώνης θα κάνει τα πάντα για να βρει τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία αυτή.

Την ίδια στιγμή η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται όντας πολύ χαρούμενοι για το γάμο τους, όπου όλοι οι αγαπημένοι τους θα βρίσκονται μαζεμένοι.

Ωστόσο, τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί. Ο Μαθιός, μετά τον θάνατο του Άγγελου, μπήκε στο στόχαστρο της Αστυνομίας σαν ο νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες.

Η Αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, προχωράει στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από τις εξελίξεις και δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα συμβαίνουν.

Για περισσότερες εξελίξεις στο Σασμό, μπορείτε να τσεκάρετε και στο mediatime.gr.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό