Σασμός: Ο Πάνος επιστρέφει στο Ρέθυμνο

Σασμός: Ο Πάνος επιστρέφει στο Ρέθυμνο

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη περσινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη με το Sportime να σας ενημερώνει πάντα με όλα τα Σασμός spoiler.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με το Sportime να σας έχει ενημερώσει ήδη για τους έρωτες που ανατρέπουν τα πάντα στην ιστορία.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς του Alpha αναμένεται να μπούνε νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν τις ισορροπίες και όλα όσα γνώριζε το τηλεοπτικό κοινό μέχρι σήμερα.

Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι ο Μανώλης Γεραπετρίτης που θα μπει στη σειρά υποδυόμενος τον Πάνο. Πρόκειται για έναν συνεργάτη του Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής), ο οποίος μετά την αποφυλάκιση του αποφασίζει να επιστρέψει στο Ρέθυμνο και να αγοράσει ένα μπαρ.

Το σκοτεινό όμως παρελθόν του θα τον καταδιώξει και θα δεν θα του δώσει την ευκαιρία να αλλάξει σελίδα στη ζωή του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της σειράς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό