Σασμός: Ο Παύλος λέει στο Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Σασμός: Ο Παύλος λέει στο Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Σασμός, με τον δεύτερο κύκλο να είναι έως τώρα ακόμα πιο συναρπαστικός!

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζει ακάθεκτη την πετυχημένη πορεία της στην τηλεθέαση, ενώ όσα έρχονται δεν αποκλείεται να εκτοξεύσουν κι άλλο τα νούμερα..

Όπως διαβάσατε στο SportimeΑιμιλία – Δημήτρης χωρίζουν για τα μάτια του Παύλου, ο οποίος θα αποκαλύψει στο Νικηφόρο ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος λέει στο Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του

Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που Μαθιός και Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί, σαν οικογένεια.

Φυσικά, όπως στην πραγματική ζωή έτσι και στις σειρές τα πάντα μπορούν να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Έτσι, αυτές οι δεσμεύσεις δεν θα τηρηθούν, όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του.

Απ’ την αρχή γνωρίζαμε πως ο ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης εκεί που όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, επιστρέφει και φέρνει τα πάνω-κάτω!

Θα είναι εκείνος που θα πάει την υπόθεση της δολοφονίας του Στεφανή ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας έμμεσα αυτό που τόσο καιρό δεν μπορεί να πει ο Μανώλης.

Κατά τα άλλα, η μυστηριώδης Νάντια εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει την Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό