Σασμός: Ο Παύλος παίρνει το όπλο του Μαθιού – Ο Αστέρης μαθαίνει για τον φόνο

Σασμός: Ο Παύλος παίρνει το όπλο του Μαθιού – Ο Αστέρης μαθαίνει για τον φόνο

Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένεται να φέρουν στο προσκήνιο τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Παύλος παίρνει το όπλο του Μαθιού – Ο Αστέρης μαθαίνει για τον φόνο

Στο επίκεντρο των εξελίξεων αναμένεται να βρεθεί στα επόμενα επεισόδια της ιστορίας από την Κρήτη, ο Μαθιός, με το ένοχο μυστικό του να αποκαλύπτεται στο λάθος άτομο.

Πιο συγκεκριμένα, μια δυνατή νεροποντή, στέκεται η αφορμή για να χαθεί το όπλο του φόνου του Στεφανή, το οποίο όμως θα πέσει στα χέρια του Μανόλη, που όντας σοκαρισμένος, δεν ξέρει πως να διαχειριστεί αυτή την εξέλιξη.

Κι όμως, ο Μανόλης δεν θα κάνει το προφανή, δηλαδή να παραδώσει το όπλο στην Αστυνομία και αποφασίζει να απευθυνθεί σε έναν άνθρωπο που θα τον προστατέψει.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Παύλο Βρουλάκη, με το όπλο του Μαθιού να καταλήγει στα λάθος χέρια. Αυτή όμως δεν θα είναι και η μοναδική εξέλιξη καθώς, τα νέα θα φτάσουν και στον Αστέρη.

Ο ίδιος σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει τον φόνο που διέπραξε ο αδερφός του και έτσι παίρνει την απόφαση να τον ρωτήσει ευθέως, με την απάντηση να μην είναι αυτή που περιμένει!

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό