Σασμός: Ο Παύλος παρακολουθεί Αργυρώ και Αστέρη – Η Θοδώρα μεταξύ δύο ανδρών

Σασμός: Ο Παύλος παρακολουθεί Αργυρώ και Αστέρη – Η Θοδώρα μεταξύ δύο ανδρών

Ιδιαίτερα ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά Σασμός, με τους τηλεθεατές να κρατούν την… ανάσα τους για ό,τι θα ακολουθήσει.

Η σειρά σπάει κάθε ρεκόρ στην τηλεθέαση έχοντας αφήσει πίσω τον ανταγωνισμό όποια μέρα και αν παίζει λόγω αλλαγών στο πρόγραμμα.

Η σειρά του Alpha καθηλώνει με τις εξελίξεις της. Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Μαθιός θα έρθει αντιμέτωπος με την γιαγιά Ειρήνη ενώ ο Αντώνης θα κάνει συλλήψεις για την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων. Η Αργυρώ θα έχει άγρια ξέσπασμα στον Αστέρη ενώ θα υπάρξουν ακατάλληλες σκηνές με Θοδώρα και Λευτέρη.

Η Καλλιόπη και ο Παύλος έρχονται σε τεράστια αντιπαράθεση, την ίδια ώρα που ο Μαθιός φεύγει για το Ηρέκλειο αφού βλέπει πως η Βασιλική χάνει την εμπιστοσύνη της σ’ αυτόν. Στόχος είναι να συνετίσει τον Νικηφόρο.

Η Άσπα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της παγίδευσης του Κώστα, ενώ οι Αγγελάκηδες είναι συγκλονισμένοι με την φυγή του Μανώλη.

Ο Αστέρης από την άλλη φεύγει από το σπίτι του αφού δεν αντέχει να βλέπει την Καλλιόπη, ενώ η Αργυρώ το μαθαίνει σε μία απρόσμενη συνάντηση μαζί του, την οποία ωστόσο ο Παύλος παρακολουθεί.

Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Βρίσκεται μεταξύ των δύο. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Δείτε το Trailer:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό