Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης αποκαλύπτεται – Όλα όσα γνώριζε ο παπά Μιχάλης και έκρυβε

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης αποκαλύπτεται – Όλα όσα γνώριζε ο παπά Μιχάλης και έκρυβε

Δυναμική επιστροφή έκανε ο Σασμός στην καθημερινότητά μας σκαρφαλώνοντας ξανά στην κορυφή στη τηλεθέαση φτάνοντας μάλιστα και μέχρι πάνω από 30% στα ποσοστά.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Alpha υπόσχεται πολλές συγκινήσεις με τα πρώτα επεισόδια να είναι ήδη συγκλονιστικά.

Οι ανατροπές σχετικά με τη δολοφονία του Άγγελου θα συνεχιστούν για καιρό ακόμη με την ομολογία της Καλλιόπης ότι είναι ο φονιάς να αναστατώνει όλο το χωριό.

Στο σημερινό επεισόδιο της Τετάρτης (21/9), ο Παύλος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον παπά Μιχάλη.

Τα πρώτα του πλάνα πάνω στον τάφο του Πετρή και του Μάρκου θα είναι ανατριχιαστικά όμως και όσα αποκαλύπτονται για αυτόν το ίδιο.

Ο παπά Μιχάλης είναι καρδιακός φίλος του Παύλου και ο πρώτος ο οποίος τον ανταμώνει. Σοκάρεται όταν τον βλέπει. Όμως τα μυστικά του παπά φαίνεται πως είναι πολλά… Ο παπά Μιχάλης γνώριζε πως ο Παύλος δεν είχε πεθάνει και το κρατούσε μυστικό όλα αυτά τα χρόνια!

Το δεύτερο άτομο που συναντάει ο Παύλος είναι και αυτό που θα τον κάνει να ανοιχτεί και να αποκαλύψει τα πάντα για το τι έκανε τόσα χρόνια και τι έχει σκοπό να κάνει στην Κρήτη.

Η γιαγιά Ειρήνη έχει μία βαθιά συζήτηση μαζί του. Η γιαγιά είναι πολύ συγκινημένη καθώς τον θεωρούσε νεκρό για 20 χρόνια. Η ώρα της αλήθειας όμως έφτασε.

Ο Παύλος αποκαλύπτεται στην γιαγιά Ειρήνη και της εξηγεί τα πάντα. Με τη σειρά της, η γιαγιά θα φέρει πίσω στο σπίτι των Βρουλάκηδων το μεγάλο μυστικό. Ο Παύλος ζει και ήρθε η ώρα όλοι να το μάθουν!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό