Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα έρθει για να πάρει εκδίκηση

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα έρθει για να πάρει εκδίκηση

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Έπειτα από το συγκλονιστικό φινάλε της πρώτης σεζόν, η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, καθώς έχουν μείνει αναπάντητα πολλά ερωτήματα.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε πως η αρχή του δεύτερου κύκλου φέρνει την αποχώρηση 8 χαρακτήρων, αλλά και από ποιους ηθοποιούς θα αποτελείται.

Ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη σειρά και αλλάζουν τα δεδομένα είναι ο Παύλος Βρουλάκης, καθώς ζητά εκδίκηση, έχοντας σκοτεινό παρελθόν πίσω του.

Από την μεριά τους, ο Αντώνης και ο παπά Μιχάλης κρατούν επτασφράγιστο ένα μυστικό που γνωρίζουν ο καθένας με διαφορετικό τρόπο.

Οι δυο τους ξέρουν με κάθε λεπτομέρεια ότι στη φυλακή τον Βασίλη Σταματάκη τον έφαγαν οι Βρουλάκηδες για να πάρουν εκδίκηση για τη δολοφονία του Μάρκου.

Αντίθετοι, όλο το υπόλοιπο χωριό πίστευε πως ο Παύλος ήταν υπεύθυνος για τον θάνατο του Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, κάτι όμως που ποτέ δεν είχε επιβεβαιωθεί.

Έτσι λοιπόν, η ξαφνική εμφάνισή του θα σημάνει συναγερμό, με τους δύο άντρες να ορκίζονται να συνεχίσουν να κρύβουν αυτό το θαμμένο μυστικό υπό το φόβο ενός νέου κύκλου αίματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό