Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει Αργυρώ και Αστέρη να έρχονται κοντά

Σασμός: Ο Σταύρος πιάνει Αργυρώ και Αστέρη να έρχονται κοντά

Ο Σασμός επιστρέφει σύντομα με τον δεύτερο κύκλο να είναι ακόμη πιο συναρπαστικός φέρνοντας νέους χαρακτήρες στο προσκήνιο.

Η σειρά του Alpha επιστρέφει στα μέσα του Σεπτεμβρίου με νέα επεισόδια γεμάτα εντάσεις και δράση που θα καθηλώσουν το κοινό σαρώνοντας ξανά την τηλεθέαση.

Οι ιστορίες που έχουν μείνει ανοιχτές είναι πολλές και ο δεύτερος κύκλος έρχεται για να ολοκληρώσει τα όσα έχουν μείνει μισά.

Ο Αστέρης δεν έχει σταματήσει ποτέ να ελπίζει πως θα είναι ξανά πίσω με την Αργυρώ. Ακόμη και όταν αυτή γύρισε πίσω στην Κρήτη παντρεμένη με παιδί δείχνοντας μόνο μίσος απέναντί του, αυτός προσπαθεί να την ξανακερδίσει.

Η Αργυρώ, προσπαθεί να αρνηθεί τα συναισθήματά της σύντομα όμως παραδίδεται σε αυτά και αφήνεται στην αγκαλιά του Αστέρη.

Ο Σταύρος τους πιάνει στα πράσα να φιλιούνται και αποφασίζει να φύγει, κάτι το οποίο ανοίγει το δρόμο για την επανένωσή τους.

Ένα μεγάλο μυστικό όμως θα φέρει νέο πόλεμο μεταξύ τους. Η Αργυρώ συνεχίζει να κρατάει κρυφό ότι ο Αστέρης είναι ο πραγματικός πατέρας του μικρού Πετρή και όταν αυτό αποκαλυφθεί θα έχει άσχημες συνέπειες για όλους.

Ο Αστέρης όταν ανακαλύπτει την αλήθεια αντιδράει πολύ άσχημα. Ακόμη χειρότερη βέβαια θα είναι η αντίδραση της Καλλιόπης.

Ένας νέος πόλεμος ξεκινάει ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες με μήλο της έριδος το πιο αθώο πλάσμα της ιστορίας, τον μικρό Πέτρο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό