Σασμός: Ο «συγκρατούμενος του Αστέρη» συστήνεται – «Ο Τόλης είναι ικανός για όλα»

Σασμός: Ο «συγκρατούμενος του Αστέρη» συστήνεται – «Ο Τόλης είναι ικανός για όλα»

Αν και οι χρήστες του Twitter θεωρούσαν «αστροπελέκι» τον Τόλη, ο Θάνος Μπίρκος εξηγεί ότι ο ρόλος του δεν είναι «καρικατούρα»

Ο νέος ηθοποιός του «Σασμού», ο οποίος υποδύεται τον ρόλο του Τόλη Χριστάκη, του ισοβίτη με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο κελί ο «Αστέρης», συστήθηκε στο κοινό του και μίλησε για τον χαρακτήρα του.

Ο Θάνος Μπίρκος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Alpha.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος τις πρώτες ημέρες, γιατί έχω καταπληκτικούς συναδέλφους στη σειρά, ήθελα να δουλέψω καλά και να βοηθήσω στην επιτυχία της. Ήμουν φανατικός του Σασμού και η χαρά μου ήταν τόσο μεγάλη, όταν πήρα τον ρόλο. Προσπάθησα εις διπλούν στα δοκιμαστικά για να τα καταφέρω. Νομίζω πως βγαίνει κάτι πολύ καλό, γιατί με τον Ορφέα έχουμε τρομερή επαφή», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον ιδιαίτερο ρόλο του Τόλη, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ο σκηνοθέτης μου έδωσε εξ’ αρχής την οδηγία ότι πρέπει να παίζω, έχοντας συνεχώς στο μυαλό μου ότι αυτός ο χαρακτήρας είναι ικανός για όλα. Εγώ απλά ακολουθώ το σενάριο, έχω χτίσει τον χαρακτήρα μου. Ο Τόλης δεν έχει κάνει λάθος στα λογιστικά βιβλία για να είναι σε αυτή την πτέρυγα. Έχω στο μυαλό μου πάντα ότι ο ρόλος δεν είναι καρικατούρα, είναι σπουδαίος και μπορεί να εξελιχθεί και να κάνει διάφορα πράγματα. Προσπαθώ να μη μου φύγει κανένα spoiler. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι ο Καραπάνος στο κελί του έχει καφετιέρα».

https://www.protothema.gr/life-style/article/1211517/sasmos-o-sugratoumenos-tou-asteri-sustinetai-o-tolis-einai-ikanos-gia-ola/?utm_source=feedly

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό