Σασμός: Ο Βαγγέλης τα χάνει όλα στον τζόγο – Ο Αντώνης εκδικείται το ρουφιάνο της αστυνομίας

Σασμός: Ο Βαγγέλης τα χάνει όλα στον τζόγο – Ο Αντώνης εκδικείται το ρουφιάνο της αστυνομίας

Ο Σασμός σαρώνει την τηλεθέαση φέτος με τη σειρά του Alpha να φέρνει νέες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το νέο «Σασμός spoiler».

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για τη μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν. Ο Σασμός, με την απαγορευμένη ιστορία αγάπης από τη Κρήτη, έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Οι εξελίξεις δε σταματάνε να εκπλήσσουν. Με τη Μαρίνα και την Αργυρώ στα Γιάννενα το σκηνικό αλλάζει για ακόμη μία φορά. Η συνάντηση του Σταύρου με την Αργυρώ θα γίνει σύντομα αποκαλύπτοντας καλύτερα τον χαρακτήρα που θα κλέψει τη καρδιά της.

Μία σειρά από αναπάντεχα γεγονότα φέρνουν νέες εκπλήξεις που έρχονται να ανατρέψουν τις ζωές όλων. Η Άσπα θα ακολουθήσει τη θεία της και την ξαδέρφη της και θα βρεθεί και αυτή στα Γιάννενα.

Ο Σταύρος, μετά τις αποκαλύψεις της Αργυρώς για το παρελθόν της, κάνει κι αυτός με τη σειρά του μια βαθιά εξομολόγηση για τη τραγική στιγμή που του σημάδεψε τη ζωή.

Ο Αντώνης πρέπει να διαχειριστεί μία οδυνηρή γι’ αυτόν αποκάλυψη. Ο Γεράσιμος αποδεικνύει τις ικανότητες του γρήγορα και ξεσκεπάζει το καρφί που βρισκόταν μέσα στην αστυνομία όλο αυτό το διάστημα.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Μαθιός κάνει την αποκάλυψη στο Νικηφόρο

Την ίδια ώρα, ο Μαθιός ετοιμάζεται να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη στο Νικηφόρο. Αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να του μιλήσει για την αγάπη του προς το πρόσωπο της μητέρας του αποκαλύπτοντας και τη σχέση τους.

Ο Νικηφόρος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Η αντίδρασή του θα καθορίσει πολλά για το μέλλον του ζευγαριού με τη Βασιλική να τρέμει για το πως θα το πάρει ο γιος της.

Ο Αντώνης προβληματίζεται από τη προδοσία μέσα στο αστυνομικό του τμήμα. Η Αργυρώ κάνει εξόρμηση στα Ζγοροχώρια με την Άσπα. Εκεί όμως τις περιμένει μία νέα έκπληξη.

Ο αδερφός του Σταύρου, ο Βαγγέλης, είναι βαθιά μπλεγμένος με το τζόγο και χάνει τα πάντα παίζοντας. Ο Σταύρος βαρένεται συνεχώς από το φορτίο του αδερφού τον οποίο ξελασπώνει για ακόμη μία φορά.

Η Καλλιόπη εκπλήσσει ευχάριστα τον Μαθιό με την αντίδραση της στο θέμα του Νικηφόρου. Ο Γεράσιμος ζητάει μία ακόμη συνάντηση με τον Καραπάνο… Θα τη δεχτεί εκείνος;

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό