Σασμός: Οι Βρουλάκηδες μαθαίνουν ότι ο Παύλος βρίσκεται στη ζωή

Σασμός: Οι Βρουλάκηδες μαθαίνουν ότι ο Παύλος βρίσκεται στη ζωή

Στιγμή σοκ στη σειρά «Σασμός» την οποία βλέπουμε από τον ALPHA,και βάσει των έντονων εξελίξεων δεν είναι τυχαίο που αυτό το σήριαλ παραμένει ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού όπως μαρτυρούν τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Ήδη μάθατε ότι στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό Η Αργυρώ σώζει τον Αστέρη από τροχαίο και πλέον σας έχουμε και τη συνέχεια.

Ο Παύλος Βρουλάκης θεωρούταν νεκρός όμως θα σοκάρει τους πάντες καθώς από τα πρώτα επεισόδια θα εμφανιστεί στην Άνω Ποριά! Αρχικά θα τον δει ο παπάς, εν συνεχεία η γιαγιά Ειρήνη, η οποία μόλις τον αντικρίσει θα καταρρεύσει.

Ο Παύλος Βρουλάκης θα αποκαλυφθεί στη γιαγιά Ειρήνη και θα της εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε από προσώπου γης για τόσα χρόνια.

Εν συνεχεία η γιαγιά Ειρήνη θα κάνει γνωστό το μεγάλο μυστικό στην οικογένεια των Βρουλάκηδων. Έφτασε η μεγάλη στιγμή οι Βρουλάκηδες να μάθουν πως ο Παύλος είναι ζωντανός και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό άπαντες θα σοκαριστούν!

Μέχρι τώρα όλοι τους, θεωρούσαν ότι δεν βρίσκεται στη ζωή, με την άφιξη του στο χωριό και στο σπίτι να σκορπά τον πανικό. Πώς θα αντιδράσουν; Θα τον δεχτούν με καλό τρόπο ή θα αντιδράσουν ακραία;

Το σίγουρο είναι πως η αποκάλυψη ότι ο Παύλος Βρουλάκης ζει θα φέρει τα πάνα κάτω στον Σασμό και θα προκαλέσει «ντόμινο» εξελίξεων προσεχώς…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό