Σασμός: Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeο Αστέρης σοκάρεται όταν θα συναντήσει το παιδί του πιστεύοντας πως ανήκει στον Σταύρο, όμως όλα θα ανατραπούν για εκείνον και την Αργυρώ.

Σασμος επομενα επεισοδια: Μια αποκάλυψη που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό!

Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει μια αποκάλυψη στο καφενείο του χωριού που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό καθώς θα ανατρέψει όλα όσα ξέρατε μέχρι σήμερα.

Δύσκολες ώρες θα βιώσει όμως και η Στέλλα που θα δει τον Καραπάνο να της αποκαλύπτει κάτι για τον γιο του που θα την σοκάρει ενώ ο Αστέρης είναι έτοιμος να κάνει πράξη μια του απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέμελη ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης παίρνει την απόφαση να προσεγγίσει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, ενώ παράλληλα η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου προκειμένου να ανακαλύψει στοιχεία εναντίον του.

Τέλος η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό