Σασμός: Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportimeη Καλλιόπη θα έχει μια έντονη αντίδραση όταν μάθει ότι έχει εγγόνι.

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συνταράξει το χωριό καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί ο Νικηφόρος, με τη ζωή του να ανατρέπεται!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καταρρέει ο Νικηφόρος στο τάφο του Στεφανή

Ο Νικηφόρος θα δει τη ζωή του και ότι θεωρούσε μέχρι σήμερα δεδομένο να ανατρέπεται μέσα σε μια στιγμή γεγονός που θα τον κάνει να καταρρεύσει μπροστά από τον τάφο του Στεφανή.

Ο Μαθιός θα είναι ο λόγος που όλα θα ανατραπούν για τον ίδιο που βλέπει την σχέση του με την Βασιλική να περνάει κρίση αντιλαμβανόμενος πως ότι έχει συμβεί θα κατακριθεί από το χωριό

Η αποφυλάκιση του Κώστα όμως έχει σκορπίσει τον τρόμο στην Άσπα που πιστεύει πως η επιλογή της να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή θα της κοστίσει ακριβά.

Ακόμη, ο Αστέρης πηγαίνει στα Γιάννενα και η Αργυρώ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη απόφαση την οποία και πρέπει να πάρει με αποτέλεσμα οι ισορροπίες να αλλάξουν.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ τρέμει στην ιδέα μην ανακαλύψει ο Αστέρης το μυστικό της, ενώ εκείνος προσπαθεί να συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα. Ο Μανόλης θα αντιμετωπίσει μια απρόσμενη συμπεριφορά από τον καθηγητή που τον καλεί στο γραφείο του.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό