Σασμός: Ποιος σταματάει από την σειρά;

Σασμός: Ποιος σταματάει από την σειρά;

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση! Ποιος σταματάει από την σειρά;

Γνωρίζουμε από την αρχή της σειράς «Σασμός» πως βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο βιβλίο. Πολλές φορές όμως υπάρχουν και αλλαγές στις εξελίξεις τις πολύ επιτυχημένης σειράς του ALPHA.

Επίσης ξέρουμε ότι θα συνεχιστεί και την νέα τηλεοπτική σεζόν. Όμως, δεν θα συνεχίσει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο της σειράς. Μετά τις αποχωρήσεις των Τάσου Νούσια, αφού ο Στεφανής σκοτώθηκε από τις πρώτες εβδομάδες και Κώστα Νικούλι καθώς ο Πετρής έχει αποχαιρετήσει εδώ και πολλά επεισόδια τους τηλεθεατές του «Σασμού».

Μην ξεχάσουμε φυσικά να αναφέρουμε ότι είχαμε και την αποχώρηση ενός δευτερεύοντα ρόλου, αλλά συμπαθή ατόμου, του Μύρωνα. Όπως επίσης να σας θυμίσουμε πως το τοπίο γύρω από την Βασιλική ξεκαθάρισε και η πρωταγωνίστρια της σειράς και σύζυγος του Μαθιού θα συνεχίσει να εμφανίζεται και στα επεισόδια του νέου κύκλου, όπως εξάλλου σας είχαμε αναφέρει πριν μέρες.

Ένας ακόμα λοιπόν βασικός χαρακτήρας του σίριαλ θα πει «αντίο» στα τηλεθεατόπουλα στα προσεχή επεισόδια. Ο λόγος για τον Θανάση Πατριαρχέα, τον Άγγελο της σειράς «Σασμός» που αναστάτωσε τη ζωή των Σταματάκηδων και κατάφερε όχι μόνο να διεκδικήσει αλλά και να πάρει τη μισή περιουσία τους.

Σασμός Spoiler: Ακόμα μια ηχηρή αποχώρηση! Ποιος σταματάει από την σειρά;

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό