Σασμός: Σε απόγνωση Καλλιόπη και Βασιλική

Σασμός: Σε απόγνωση Καλλιόπη και Βασιλική

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη με το Sportime να σας ενημερώνει πάντα με όλα τα Σασμός spoiler.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με μία επιστροφή να ανατρέπει τα πάντα!

Απόλυτος πρωταγωνιστής των πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου της σειράς θα είναι ο Μαθιός με τη σύλληψη του να έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό.

Τα όσα θα βιώσει όμως στη φυλακή θα τον δοκιμάσουν και θα τον φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όπως και την Καλλιόπη που είναι σε κατάσταση σοκ και δεν ξέρει πως να αντιδράσει για να βοηθήσει τον γιο της.

Ο εφιάλτης όμως δεν έχει ξεκινήσει για τον Μαθιό καθώς ο νέος αστυνομικός τηs Ανω Ποριάs θα γίνει ο φόβος και ο τρόμος, κάνοντας του τη ζωή εξαιρετικά δύσκολη.

Σε απόγνωση όμως βρίσκεται και η Βασιλική που νιώθει πιο μπερδεμένη από ποτέ καθώς σύντομα θα αποκαλυφθεί στο Νικηφόρο πως ο Μαθιός ήταν αυτός που σκότωσε τον Στεφανή.

Η Καλλιόπη θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τον Μαθιό μιλώντας του σε κάποιο από τα επισκεπτήρια αλλά ο Μαθιόs δεν Θα δείξει να ησυχάζει. Ειδικά όταν ο αστυνόμοs ξεκινήσει τι ερωτήσειs για τη σχέση που είχε εκείνος με την Βασιλική πριν πεθάνει ο Στεφανήs.

Τα πράγματα θα δυσκολέψουν όμως όταν και εκείνη βρεθεί πίσω από τα σίδερα της φυλακής, μια είδηση που θα πέσει σαν βόμβα στο χωριό!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό