Σασμός: Σοκ για το Νικηφόρο που θα τον κάνει να υποφέρει

Σασμός: Σοκ για το Νικηφόρο που θα τον κάνει να υποφέρει

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, για τη φετινή σεζόν, με την ιστορία από την Κρήτη να καθηλώνει για ακόμη μια φορά το τηλεοπτικό κοινό.

Η τηλεθέαση από την αρχή της φετινής σεζόν είχε μετατραπεί σε κούρσα αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να αποδεικνύει πως ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην prime time ζώνη με το Sportime να σας ενημερώνει πάντα με όλα τα Σασμός spoiler.

Τα όσα θα δείτε όμως στο νέο κύκλο αναμένεται να σας συναρπάσουν από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, με έναν χωρισμό να φέρνει τα πάνω κάτω.

Στο επίκεντρο όμως των πρώτων επεισοδίων του νέου κύκλου της σειράς θα βρεθεί ο Νικηφόρος, που θα είναι το πλέον τραγικό πρόσωπο του β’ κύκλου.

Ο Νικηφόρος δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο, με τον γάμο της μητέρας του με τον Μαθιό να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και να τον βάζει στο στόχαστρο.

Αφού είδε τον Μαθιό να συλλαμβάνεται, έμαθε πως ήταν εκείνος που αφαίρεσε τη ζωή του πατέρα του, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη για τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός Σταματάκης θα έρθει αντιμέτωπος με νέες περιπέτειες, ενώ θα βρεθεί ολομόναχος στην Κρήτη να υποφέρει  ενώ ολοένα και περισσότερο βυθίζεται στο σκοτάδι και προσπαθεί να διαχειριστεί ακόμη μία απώλεια.

Η Βασιλική από την πλευρά της βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν ξέρει πως να αντιδράσει για να βοηθήσει το παιδί της, που πλέον δεν μπορεί να ορθοποδήσει με την ίδια να θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό