Σασμός: Σοκαρισμένοι Αστέρης και Στέλλα

Σασμός: Σοκαρισμένοι Αστέρης και Στέλλα

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, Μαθιός και Καλλιόπη βρίσκονται σε πανικό με τις επόμενες κινήσεις τους να αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Αυτές όμως δεν θα είναι η μοναδικές εξελίξεις στο χωριό καθώς στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί ο Αντώνης και η Ντίνα.

Ο Αντώνης θα βιώσει δύσκολες στιγμές όταν θα μάθει από την Ντίνα ένα νέο που θα τον συγκλονίσει και θα του τσακίσει την ψυχολογία, γεμίζοντας με τύψεις.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα τον πραγματικό του χαρακτήρα ενώ οι Αρχές της περιοχές φτάνουν στο σπιτάκι στο βουνό.

Μαθιός και Καλλιόπη προσπαθούν με νύχια και με δόντια να γλιτώσουν, όμως όλα θα πάρουν άσχημη τροπή ενώ η Βασιλική ρωτάει επίμονα τον αγαπημένο της.

Η Αργυρώ αποφασίζει να πάει τον Σταύρο και τον Πετράκη στο χωριό ενώ η Μαρίνα και ο Άγγελος ανησυχούν καθώς ξέρουν πως οι ελπίδες για την ζωή της λιγοστεύουν δραματικά.

Ο Αστέρης είναι συντετριμμένος από την αποκάλυψη του Σταύρου ενώ η Στέλλα έχει σοκαριστεί από τα όσα της είπε ο Γεράσιμος, γεγονός που την γέμισε με προβληματισμό.

Μαθιός και Αστέρης βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο ενώ σε ολόκληρο το χωριό επικρατεί αγωνία για το αν στο τέλος θα βρεθεί δότης για την Αργυρώ.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό