Σασμός: Στην κορυφή της τηλεθέασης με 23,5% στο γενικό σύνολο-Στη 48ωρη απεργία του σωματείου τους συμμετέχουν και οι ηθοποιοί του Σασμού

Σασμός: Στην κορυφή της τηλεθέασης με 23,5% στο γενικό σύνολο-Στη 48ωρη απεργία του σωματείου τους συμμετέχουν και οι ηθοποιοί του Σασμού

Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις της Nielsen για την τηλεθέαση.

Διπλή πρωτιά στην τηλεθέαση πήρε ο Σασμός το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου. Η επιτυχημένη σειρά του Alpha ήταν αυτή που έκοψε πρώτη το νήμα σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό ο Σασμός σημείωσε μέσο όρο 21,7%, το Survivor είχε 19,9%, η Γη της Ελιάς 16,7% και το MasterChef 15,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, ο Σασμός είχε μέσο όρο 23,5%, η Γη της Ελιάς 22,5%, το Survivor 20,2% και το MasterChef 10,8%.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Οι ηθοποιοί του Σασμού ζητούν την κατανόηση των τηλεθεατών για την 48ωρη αποχή τους από τα γυρίσματα

Ο Σασμός «σαρώνει» στην τηλεθέαση, ωστόσο ένα προσωρινό στοπ μπαίνει στα γυρίσματα της σειράς και ενώ η αγωνία κορυφώνεται.

Η απόφαση για υποβάθμιση του πτυχίου των ηθοποιών έφερε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλες αντιδράσεις και οι ηθοποιοί της σειράς του Alpha διαμαρτύρονται με τον δικό του τρόπο.

Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν μέρος στην 48ωρη απεργία και τα γυρίσματα της σειράς σταματούν.

Όπως οι ίδιοι έκαναν γνωστό μέσω των Social Media: «Οι ηθοποιοί του Σασμού συμμετέχουν στην 48ωρη απεργία του κλάδου την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου κατά την υποβάθμισης των πτυχίων μας και τις συνέπειες αυτού, με σκοπό την ανάκληση του προεδρικού διατάγματος 85.

Όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψουν στη δουλειά από την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ωστόσο δεν αποκλείεται να κλιμακωθούν οι αντιδράσεις αν δεν βρεθεί κάποια λύση.

Πηγή: zappit.gr και mediatime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό