Σασμός: Στο επίκεντρο η δίκη του Αστέρη

Σασμός: Στο επίκεντρο η δίκη του Αστέρη

Όσο ο Σασμός συνεχίζεται φέρνοντας δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του κορυφώνοντας τη τηλεθέαση, ένα πρωταγωνιστής της σειράς του Alpha ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός σε έναν γάμο που αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι εξελίξεις μπορεί να είναι καταιγιστικές στη πλοκή της σειράς, με τη δίκη του Αστέρη να βρίσκεται στο επίκεντρο, όμως τα νέα έρχονται και από το παρασκήνιο του Σασμού.

Αρχικά, τα νέα ήρθαν για τους ηθοποιούς οι οποίοι συμφώνησαν να βρίσκονται και στο δεύτερο κύκλο της σειράς, η οποία έχει αναδειχθεί στο νικητή της μυθοπλασίας τη φετινή σεζόν, σκορπώντας χαμόγελα στους φανς.

Οι επόμενες εξελίξεις που μας έρχονται από τα παρασκήνια όμως είναι ακόμη πιο χαρμόσυνα και αφορούν έναν αναμενόμενο γάμο.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Σασμός που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δεν είναι άλλος από τον Ορφέα Αυγουστίδη ο οποίος παντρεύεται με τη καλή του Γεωργία Κρασσά.

Ο γάμος τους ήταν γνωστός εδώ και λίγο καιρό όμως πλέον έγινε και επίσημος με την αναγγελία του γάμου να δημοσιεύεται σε εφημερίδα.

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», ανέφερε η αναγγελία.

Οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο τον περασμένο Απρίλιο και σε λίγο καιρό μαζί με τον γάμο θα πραγματοποιήσουν και την βάφτιση του μικρού.

Συγκεκριμένη ημερομηνία και μέρος δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς το ζευγάρι επιθυμεί έναν ιδιωτικό γάμο και οι λεπτομέρειες είναι γνωστές μόνο από πολύ κοντινούς τους ανθρώπους.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο γάμος τους θα έχει άρωμα από Κρήτη, όχι λόγω της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός, αλλά λόγω της μητέρας του ηθοποιού.

Η Μαρία Τζομπανάκη είχε ακολουθήσει κάθε έθιμο του τόπου της στο δικό της γάμο το 2016 και αναμένεται να δούμε τι θα γίνει και στο γάμο του γιου της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό