Σασμός: Τέλος από τη Μεγάλη Τρίτη – Αυτές οι σειρές παίρνουν τη θέση του

Σασμός: Τέλος από τη Μεγάλη Τρίτη – Αυτές οι σειρές παίρνουν τη θέση του

Ο Σασμός, η σειρά που τόσο έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό, κατεβάζει τα «ρολά» του από τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου. Ο λόγος είναι η κατανυκτική ατμόσφαιρα του Πάσχα που προφανώς και δεν επιτρέπει την προβολή της καθημερινής δραματικής σειράς.

Έτσι η σειρά θα αντικατασταθεί από ταινίες. Την Μεγάλη Τετάρτη θα προβληθεί η μεταγλωττισμένη περιπέτεια κινουμένων σχεδίων, Σρεκ ο τρίτος ενώ την Μεγάλη Πέμπτη ο Alpha θα προβάλλει την ελληνική ταινία Η Ψεύτρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τέλος, τη Μεγάλη Παρασκευή, μέσα στο κλίμα των… ημερών, θα προβληθεί η ελληνική ταινία, Μια ζωή την έχουμε με τον Δημήτρη Χορν.

Στο μεταξύ στο σημερινό επεισόδιο, όσο ο Αντώνης δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, η Μαρίνα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη στο νοσοκομείο. Η Αργυρώ προσπαθεί να ισορροπήσει στις νέες εξελίξεις με τον Αστέρη και τη Βασιλική να τη στηρίζουν. Ο Νικηφόρος με τον Μανόλη κάνουν νέα σχέδια για τη ζωή τους, ενώ η Νάντια δέχεται μία πρόταση. Στο μεταξύ, ο Ευθύμης πλησιάζει στην αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού και ο Λευτέρης βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με μια απρόσμενη εξέλιξη. Ο Μαθιός βρίσκεται σε απόγνωση συνειδητοποιώντας ότι το όπλο του φόνου του Στεφανή έχει εξαφανιστεί. Η Καλλιόπη προσπαθεί να τον καθησυχάσει και μαζί αναλαμβάνουν δράση. Η Μαρίνα περνά κρίσιμες ώρες στο νοσοκομείο στο πλευρό του Αντώνη. Η Νάντια φεύγει οριστικά από το σπίτι των Σταματάκηδων, ένας εφιάλτης από το παρελθόν της, όμως, θα της χτυπήσει και πάλι την πόρτα. Ο Ευθύμης ερευνά τα όσα έμαθε από το γράμμα του Κώστα, ενώ ο Τόλης θα έχει έναν απρόσμενο επισκέπτη στην καντίνα. Ο Μανόλης αποφασίζει, με την παραίνεση του Παύλου, να αντιμετωπίσει τον Φαρμάκη στα ίσα. Ο κλοιός σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τον Μαθιό και η αντίστροφη μέτρηση για αυτόν μοιάζει να έχει ξεκινήσει.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό