Σασμός: Τέλος Νικηφόρος και Τζένη – Ο Λευτέρης λέει ψέματα στην Θοδώρα για το ποιος πραγματικά είναι

Σασμός: Τέλος Νικηφόρος και Τζένη – Ο Λευτέρης λέει ψέματα στην Θοδώρα για το ποιος πραγματικά είναι

Ο Σασμός που προβάλλεται από τον ALPHA, συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού όπως «μαρτυρά» και η τηλεθέαση.

To Sportime σας ενημέρωσε για το spoiler που έδωσε η Μαρία Τζομπανάκη για τον Βασίλη Σταματάκη που επιστρέφει στη σειρά, αλλά και τον Παύλο που λέει στον Νικηφόρο πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του.

Τώρα θα μάθετε και τη συνέχεια με τον χωρισμό του Νικηφόρου με τη Τζένη, αλλά και τον Λευτέρη που δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε στο επεισόδιο Νο22

Η Αργυρώ καταφέρνει και το σκάει απ’ τον Αστέρη, χωρίς αυτός να αντιληφθεί την παρουσία της στο σπιτάκι. Αργότερα, όμως, έχει να αντιμετωπίσει τη δυσαρέσκεια του Σταύρου, για την εξαφάνισή της όλη τη μέρα. Ο Νικηφόρος φτάνει στο χωρισμό με την Τζένη, ενώ ο Μαθιός προτείνει στην Βασιλική να παντρευτούν σε τρεις μέρες.

Την ίδια στιγμή η Αιμιλία προσπαθεί να αποτρέψει την Στέλλα από την εμπλοκή της με τον Ευθύμη, ο οποίος, παράλληλα, καταστρώνει τις παρανομίες του, ενώ το βράδυ γνωρίζει τον Μανόλη και του προτείνει να δουλέψει γι’ αυτόν.

Ο Λευτέρης δημιουργεί μια ψεύτικη ιστορία για να δικαιολογήσει στην Θοδώρα τις δύο ταυτότητες και καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Παύλο, που τον κατηγορεί για προδοσία.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό