Σασμός: Αυτός είναι ο εισαγγελέας που καλύπτει τις παρανομίες του Παύλου Βρουλάκη

Σασμός: Αυτός είναι ο εισαγγελέας που καλύπτει τις παρανομίες του Παύλου Βρουλάκη

Καθηλωτικός συνεχίζει ο Σασμός και στη δεύτερη σεζόν του με τη σειρά του Alpha να σαρώνει τα πάντα στην τηλεθέαση. Η έλευση νέων χαρακτήρων και το χτίσιμο νέων ιστοριών φαίνεται πως έχει δυναμώσει κι άλλο τη σειρά.

Ένας από αυτούς του χαρακτήρες είναι και ο Παύλος Βρουλάκης ο οποίος βλέπουμε ότι παίζει σημαντικό ρόλο πλέον στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο Παύλος εδώ και χρόνια όλοι πίστευαν ότι είναι νεκρός. Η επανεμφάνισή του όμως έχει φέρει τα άνω κάτω. Πιο πολύ από όλους όμως έχει αναστατώσει την πρώην γυναίκα του την Αιμιλία. Η Αιμιλία, εμφανίζεται επίσης την ίδια περίοδο ξανά στην περιοχή ως καταξιωμένη εισαγγελέας έχοντας παντρευτεί τον άλλοτε φίλο του Παύλου Δημήτρη.

Η Γιώτα Φέστα, η οποία ερμηνεύει με εξαιρετικό τρόπο τη δυναμική γυναίκα, μίλησε στον Τηλεθεατή για το ρόλο της στη σειρά αλλά και για τις εξελίξεις που περιμένουν την Αιμιλία στη συνέχεια. Όπως επιβεβαιώνει και η ίδια η επιστροφή του Παύλου φέρνει μεγάλους τριγμούς στον γάμο της με τον Δημήτρη. Η αγάπη που τρέφουν ακόμη οι δυο τους ο ένας για τον άλλον γκρεμίζει σιγά σιγά τις αντιστάσεις τους και πρόκειται να διαλύσει τον δεύτερο γάμο της. Ωστόσο υπάρχουν ακόμη πολλά εμπόδια ανάμεσά τους.

Από τη μία οι εμμονές του Παύλου με τη βεντέτα θα έχουν ενδιαφέρον για το πως θα τις χειριστεί η Αιμιλία. Από την άλλη οι παρανομίες που κάνει ο Παύλος έρχονται αντιμέτωπες με το επάγγελμά της και την ηθική της.

Βλέπουμε ότι αντιμετωπίζει μεγάλα διλήμματα όταν θα αρχίσει να μαθαίνει για τις δραστηριότητες του άντρα που αγαπάει. Οι κινήσεις του στο θέμα της βεντέτας επίσης βλέπουμε πως συγκρούονται με την ιδιοσυγκρασία της με την Αιμιλία να καταλήγει να καλύπτει τον Παύλο και όσα κάνει λόγω των συναισθημάτων της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό