Σασμός: Το νέο πρόσωπο έκπληξη – Μάχη δίχως τέλος για τον Λευτέρη Ορφανό

Σασμός: Το νέο πρόσωπο έκπληξη – Μάχη δίχως τέλος για τον Λευτέρη Ορφανό

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε παιχνίδι αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός και μέσα από το Sportime, έχετε ήδη διαβάσει για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Σε πόλεμο αναμένεται να μπει στα επόμενα επεισόδια ο Λευτέρης Ορφανός καθώς στο σίριαλ αναμένεται να εισβάλει ένα νέο πρόσωπο έκπληξη που θα ανατρέψει τα πάντα.

Ο λόγος για τον Πάνο, που θα είναι ένας σκληρός άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Ευθύμη Φαρμάκημ που μόλις βγήκε από την φυλακή και κουβαλάει ένα σκοτεινό παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, η Άσπα  βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση αισθάνεται την ανάγκη να πάει στο σπίτι του Άγγελου. Εκεί ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και αμέσως καταλαβαίνει πωs ο Άγγελος ήταν έτοιμος να της κάνει πρόταση γάμου.

Και μόνο στη σκέψη του και στην ιδέα ότι ο Κώστας για άλλα μια φορά της κατέστρεψε τη ζωή και την ευτυχία της παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Έτσι, σχεδιάζει πώς θα τον εκδικηθεί.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό