Σασμός: Το βρώμικο παρελθόν του Στεφανή

Σασμός: Το βρώμικο παρελθόν του Στεφανή

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, Σασμός, και το νέο «Σασμός spoiler» είναι εδώ για να σας τα αποκαλύψει όλα.

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το αφεντικό στην μυθοπλασία, καθώς είναι γεμάτη από ανατροπές ενώ τα όσα θα δείτε στη συνέχεια θα σας συγκλονίσουν.

Όπως διαβάσατε μέσα από το Sportime, ο Αστέρης σώζει τον γιο του από βέβαιο θάνατο, ενώ αυτή τη φορά οι εξελίξεις επικεντρώνονται γύρω από τον Στεφανή και το αμαρτωλό παρελθόν του.

Γενικότερα, το πότε και το πώς θα αποκαλυφθεί πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αποτελεί ένα από πιο ενδιαφέροντα κομμάτια. Προς το παρόν έρχονται αποκαλύψεις για την ανίερη συμμαχία του με τον Καραπάνο!

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος τον… ξελάσπωσε, αναγκάζοντας τον «Αμερικάνο» να ομολογήσει ένα φόνο που δεν έκανε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Βασιλική ουσιαστικά ζούσε στο απόλυτο σκοτάδι.

Την ίδια στιγμή, ακόμη και ο Νικηφόρος, για τον οποίο ο πατέρας του αποτελούσε πρότυπο, μαθαίνει κάποιες σκληρές αλήθειες που θα ανατρέψουν την εικόνα που έχει για εκείνον.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό