Σε αναστολή ο διευθυντής της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΑ Θ. Μπιρμπίλης

Σε αναστολή ο διευθυντής της Πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΑ Θ. Μπιρμπίλης

Αυτή κι αν δεν είναι δυσάρεστη είδηση για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά και γενικότερα για τον κόσμο της Θράκης!

Ο καταξιωμένος Καθηγητής Νευροχειρουγικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Θεδόσης Μπιρμπίλης, ο άνθρωπος που έχει σώσει πάμπολλες φορές τη ζωή των συνανθρώπων μας τέθηκε σε αναστολή.

Ο κ. Μπιρμπίλης ο οποίος αρνήθηκε να εμβολιαστεί δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στο πόστο του με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά του ο διοικητής του ΠΓΝΑ κ. Βαγγέλης Ρούφος με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως υπάρχει και άλλο άριστο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό για την λειτουργία της Νευροχειρουργικής Κλινικής.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η διοίκηση του ΠΓΝΑ Θα ήθελε να εκφράσει την λύπη της για την αναστολή άσκησης του παρεχόμενου στο ΠΓΝΑ κλινικού έργου λόγω μη εμβολιασμού του καθηγητή Νευροχειρουργικής ΔΠΘ και διευθυντή πανεπιστημιακής Νευροχειρουργικής κλινικής του ΠΓΝΑ, Θεοδόσιου Μπιρμπίλη, όποιος με τις υψηλές επιπέδου γνώσεις και την εμπειρία του προσέφερε τα μέγιστα στο ΠΓΝΑ.

Θα θέλαμε όμως να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι η λειτουργία της Νευροχειρουργικής κλινικής του ΠΓΝΑ συνεχίζεται απρόσκοπτα, με άριστο και άρτια εξειδικευμένο προσωπικό υπό την καθοδήγηση του κ. Κοντογιαννίδη Κοσμά, διευθυντή Νευροχειρουργικής κλάδου Ιατρών ΕΣΥ, του κ. Μαυρίδη Ιωάννη, Επίκουρο Καθηγητή Νευροχειρουργικής ΔΠΘ και του κύριου Αντωνίου Γεωργίου επιμελητή Β’ κλάδου ΕΣΥ.

Οι ασθενείς εξακολουθούν να λαμβάνουν την ιατρική φροντίδα και την περίθαλψη που είχαν μέχρι σήμερα και δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

e-evros.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό