Σε δίκη ο Ρόδιος βιαστής δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη – Προκάλεσε τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό

Σε δίκη ο Ρόδιος βιαστής δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη – Προκάλεσε τροχαίο με σοβαρό τραυματισμό

Στo Δικαστήριο της Ρόδου οδηγήθηκε ο 23χρονος βιαστής δολοφόνος της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο. Δικάζεται ως υπαίτιος τροχαίου που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό πρώην αθλητή της εθνικής ομάδας πάλης.

Ο 23χρονος Ε.Κ. του Χ., έχει καταδικαστεί τον Μάιο του 2020 σε ποινή κάθειρξης ισοβίων και 15 ετών για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη με έναν 21χρονο σήμερα Αλβανό.

Όπως αναφέρει η dimokratikli.gr, ο 23χρονος οδηγήθηκε την Παρασκευή (25.09.2021) σιδεροδέσμιος ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου ως υπαίτιος τροχαίου που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό πρώην αθλητή της εθνικής ομάδας πάλης, στις 8 Ιουνίου 2018.

 

Ρόδος – Το τροχαίο

Ο αθλητής της πάλης Χρήστος Κελετζιάν εκινείτο με την βέσπα του με κατεύθυνση από Λάρδου – Λίνδου προς τους Πεύκους όταν συγκρούστηκε μετωπικά με μία μηχανή μάρκας Yamaha, οδηγός της οποίας ήταν ο 23χρονος Ε.Κ. του Χ.

Ως αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί από τη μηχανή, να σπάσει και τα δύο ζυγωματικά του προσώπου του και να μεταφερθεί επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στην Αθήνα. Υπεβλήθη σε λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθούν λάμες τιτανίου.

Μάλιστα, οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στη μία ρόδα, δηλ. έκανε σούζα, με συνέπεια να συγκρουστεί με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο Χρήστος Κελετζιάν.

Τελικά, ο 23χρονος ζήτησε και πέτυχε την αναβολή της δίκης, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του και η συνέχεια θα δοθεί στις 20 Μαΐου του 2022.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό