Σεμινάρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και λειτουργικών προγραμμάτων για δικαιούχους ΤΕΒΑ

Σεμινάρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και λειτουργικών προγραμμάτων για δικαιούχους ΤΕΒΑ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD), ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπης, απευθύνει πρόσκληση σε  όσους ωφελούμενους- δικαιούχους του ΤΕΒΑ επιθυμούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα κύριων δεξιοτήτων χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και λειτουργικών προγραμμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το 2531025300, τις ώρες 9:30- 14:30 προκειμένου να δηλώνουν συμμετοχή και να ενημερώνονται σχετικά με τη διαδικασία, καθώς και το πρόγραμμα μαθημάτων.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι ενδιαφερόμενοι, κατά την εγγραφή τους στα μαθήματα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο από την αίτηση Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης και Δελτίο Ταυτότητας.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει 27 Οκτωβρίου και διαρκεί έως τις 3 Νοεμβρίου ή μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων. Τα μαθήματα είναι διάρκειας 10 ωρών και με την ολοκλήρωσή τους θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό