«Σημαντικές παρεμβάσεις του Προέδρου του ΕΒΕΡ κ. Αντώνη Γραβάνη στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας»

«Σημαντικές παρεμβάσεις του Προέδρου του ΕΒΕΡ κ. Αντώνη Γραβάνη στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας»

Στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Αντώνης Γραβάνης και το μέλος κ. Δεμίρης Αθανάσιος.

Στην Γενική Συνέλευση, όπου συμμετείχαν ο Υπουργοί Οικονομικών κ. Σταικούρας Χρήστος,  Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης Άδωνης και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, αναλύθηκε η ενεργειακή κρίση, η κατάσταση της παγκόσμιας οικονομίας και οι επιπτώσεις της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ο  κ. Αντώνης Γραβάνης με την ιδιότητα του Προέδρου της Επιτροπής της ΚΕΕΕ για τον Αναπτυξιακό Νόμο και τα Επιδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ, συμμετείχε ως εισηγητής στη θεματική ενότητα για την Επιχειρηματικότητα, όπου κατέθεσε προτάσεις για την διαχείριση του ιδιωτικού χρέους, τον τραπεζικό δανεισμό, την εξάλειψη της γραφειοκρατίας και την δημιουργία μηχανισμού για την ρευστότητα των επιχειρήσεων.

Με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Αντώνης Γραβάνης είχε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης συναντήσεις με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταικούρα Χρήστο, τον Πρόεδρο της ΚΕΕΕ κ. Ιωάννη Μασούτη και τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ και Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννη Μπρατάκο. Στόχος των συναντήσεων ήταν η βελτίωση του πλαισίου και η δημιουργία νέων χρηματοδοτικών εργαλείων για την στήριξη των επιχειρήσεων από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό