Σοκ στη Ρόδο: Καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

Σοκ στη Ρόδο: Καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών της

Σε συναγερμό οι αρχές μετά την καταγγελία για τον βιασμό 4χρονης στη Ρόδο.

Η καταγγελία για βιασμό 4χρονης από συνάδελφο των γονιών έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Ρόδου.

Η υπόθεση έχει θέσει σε συναγερμό τις αρχές σύμφωνα με δημοσίευμα του dimokratiki.gr. Η εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2022 μετά τη διαβίβαση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, λόγω αρμοδιότητας, ανώνυμης καταγγελίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού”. Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου αιτήθηκε τη λήψη καταθέσεων από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος. Διενεργείται έρευνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων».

Καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σύμφωνα με την ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», οικογένεια με δύο παιδιά, που διαμένει στο ακριτικό νησί, δίνει το 4χρονο κοριτσάκι της σε ψυχικά διαταραγμένο άνθρωπο. Φέρεται να είναι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, συνάδελφος των γονιών της ανήλικης.

Η 4χρονη, σύμφωνα με την καταγγελία, έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το ανήλικο κορίτσι διαπίστωσε «παλαιά ρήξη του παρθενικού της υμένα».

Η συγκεκριμένη καταγγελία «ενισχύθηκε» με δεύτερη που αφορά σε ενδοοικογενειακή βία εις βάρος ενός εκ των δύο παιδιών και συγκεκριμένα του αγοριού.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, που χειρίζεται την υπόθεση, έχει παραγγελθεί η διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Αναμένεται να ολοκληρωθεί την προσεχή εβδομάδα.

Πηγή: in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό