Στ. Καλαφάτης: «Με άριστη συνεργασία λειτουργούμε ως μία ομάδα με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των πολιτών»

Στ. Καλαφάτης: «Με άριστη συνεργασία λειτουργούμε ως μία ομάδα με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των πολιτών»

«Στην περίοδο των δύο τελευταίων χρόνων, πρώτα εσείς, εργαζόμενες και εργαζόμενοι του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, εργαστήκατε και εργαστήκαμε για να προσθέσουμε στις αρμοδιότητές μας, ειδικά σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης. Είχαμε άριστη συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου προς όφελος των πολιτών. Όπως άριστη ήταν και η συνεργασία μας με τους συναδέλφους άλλων υπουργείων. Σας ευχαριστώ όλους γι΄αυτό. Λειτουργούμε ως μία ομάδα, συνοδοιπόροι σε αυτόν τον κοινό σκοπό», τόνισε ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Τομέα, που έγινε στο Διοικητήριο.

Ο κ. Καλαφάτης ευχαρίστησε τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης και των υπηρεσιών που συστεγάζονται στο Διοικητήριο, για την εργατικότητα και την αποδοτικότητά τους για όλα τα χρόνια που εργάζονται στην υπηρεσία.

Παρέστησαν η Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρία Αντωνίου και η Υπηρεσιακή Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Γεωργία Βαλατσού, καθώς και  οι Πρόεδροι των εποπτευόμενων φορέων, της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης κ. Τάσος Τζήκας, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ. Κυριάκος Λουφάκης, της ΕΥΑΘ Α.Ε. κ. Άγις Παπαδόπουλος, της ΕΥΑΘ Παγίων κ. Γεώργιος Ιωαννίδης και ο Γενικός Διευθυντής του ΚΕΔΑΚ κ. Ηλίας Περτζινίδης.

Το φλουρί “έπεσε” στο κομμάτι που έκοψε ο κ. Καλαφάτης για τον πολίτη.

Έκοψε τη βασιλόπιτά του ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό