Σταύρος Ζαλμάς: Ξεσπά για αναληθή δημοσιεύματα- “Αν είχα κινηθεί νομικά, τώρα θα είχα μια πολυκατοικία”

Σταύρος Ζαλμάς: Ξεσπά για αναληθή δημοσιεύματα- “Αν είχα κινηθεί νομικά, τώρα θα είχα μια πολυκατοικία”

Ο Σταύρος Ζαλμάς ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, ο Έρωτας Φυγάς και υποδύεται τον Στέφανο Παράσχο μίλησε για την καθημερινή σειρά, την αναγνωρισιμότητα και τα αναληθή δημοσιεύματα.

Ο ηθοποιός τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα συνεχιστεί το σίριαλ πριν το καλοκαίρι. Έφτασαν και σε εμάς οι ψίθυροι για την μετακίνηση σε άλλο κανάλι. Εάν πρόκειται να γίνει μετακίνηση της σειράς σε άλλο κανάλι θα γίνει από τον Γενάρη, μέχρι τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει συμβόλαιο με το κανάλι».

(φωτος από την καθημερινή  σειρά “Έρωτας Φυγάς”)

Η δημοτικότητα του Σταύρου Ζαλμά εκτοξεύτηκε μετά την θρυλική σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» και τον απαγορευμένο έρωτα της Δέσποινας (Θεοφανία Παπαθωμά) και του πατέρα Ιωάννη. Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, μετά τη σειρά δεν του προτάθηκε αντίστοιχος ρόλος, αλλά μία διαφήμιση την οποία αρνήθηκε.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό», είπε.

Η πρώτη του δουλειά που τον έκανε γνωστό στηντηλεόραση ήταν το  σήριαλ”Άφρικα”.

(φωτο: από τη σειρά “Άφρικα”του ΄90 με την Κοραλία Καράντη)

«Από το «Άφρικα» θυμάμαι το ταξίδι δυο μηνών που κάναμε και γυρίσαμε όλη την Κένυα. Πήγαμε να γυρίσουμε μία σκηνή κοντά σε ελέφαντες που ερωτοτροπούσαν, από τύχη είμαστε ζωντανοί. Η εμπειρία στα χωρία των Μασάι ήταν συγκλονιστική, είναι τεράστιοι, καλλίγραμμοι και κυκλοφορούν γυμνοί», είπε για τα γυρίσματα της σειράς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς ζει σε σκάφος και όχι στο σπίτι του. Μάλιστα, μία φορά κινδύνεψε καθώς βρισκόταν μεταξύ Αίγινας και Καλαμακίου, καθώς ήταν μόνος και οι άνεμοι έπνεαν 11 μποφόρ.

(φωτο: από τη σειρά “Άγγιγμα Ψυχής” με την Θεοφανία Παπαθωμά)

Τέλος, αναφέρθηκε στα αναληθή δημοσιεύματα περιοδικών που υποστήριζαν ότι έπασχε από AIDS, μετανιώνοντας που τότε δεν κινήθηκε νομικά.

«Έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα και είπα «άστους να πάνε στο δι@ολ@». Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα. Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη».

«Ο κόσμος δε με ρωτούσε αν έχω aids, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω. Εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, αν είχα κινηθεί νομικά τώρα θα είχα μία πολυκατοικία», είπε στο Πάμε Δανάη

Πηγή: gossip-tv

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό