Στην ανακρίτρια η νεαρή γυναίκα που μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Στην ανακρίτρια η νεαρή γυναίκα που μαχαίρωσε 27χρονη λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Η ώρα της ανακρίτριας για την επίθεση στη Θεσσαλονίκη, με θύμα μια 27χρονη κοπέλα. Η ερωτική αντιζηλία «τύφλωσε» την κατηγορούμενη στην Πυλαία…

Στην ανακρίτρια οδηγείται σήμερα η 25χρονη που το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μαχαίρωσε με σουγιά μία 27χρονη, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας στην Πυλαία, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Η κατηγορούμενη φέρεται να ισχυρίζεται ότι προέβη σε αυτήν την πράξη, όχι για να την σκοτώσει αλλά για να την φοβίσει, επειδή το θύμα απειλούσε ότι θα της πάρει τον άνδρα και τα παιδιά. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της, η ίδια είναι μετανιωμένη και υποστηρίζει πως όλα έγιναν πάνω στον θυμό της, για να μην χάσει την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η 25χρονη φέρεται να ακολούθησε την 27χρονη, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της αδερφής της και να την τραυμάτισε με τον σουγιά στην κοιλιά και τον ώμο. Το θύμα έτρεξε για βοήθεια στο σπίτι της αδερφής της, ενώ η 25χρονη συνελήφθη από αστυνομικούς που προσέτρεξαν στο σημείο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό