Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ της ΒΟΥΛΗΣ κάλεσε την ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ο Ευριπίδης ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ της ΒΟΥΛΗΣ κάλεσε την ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ο Ευριπίδης ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Με την Ένωση Αποστράτων Ροδόπης συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Τα θέματα του κλάδου τού τα παρουσίασε ο πρόεδρος της Ροδόπης κ. Κ. Βουζουκίδης παρουσία του προεδρείου του Δημήτριου Παντέλα Αντιπροέδρου και του Ευθυμίου Πατρονίδη Γραμματέα, ζητώντας την αποκατάσταση του πρωτοκόλλου από το Υπουργείο Εσωτερικών, συνάντηση της Πανελλήνιας Ένωσης με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο προκειμενου να τεθούν συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά αλλά και λειτουργικά ζητήματα των Ενώσεων.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αφού συζήτησε διεξοδικά μαζί τους θέματα πανελλήνιου αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος παρέλαβε το υπόμνημα τους δεσμευόμενος να παρέμβει υποστηρικτικά προς τους συναρμόδιους Υπουργούς. Επίσης επικοινώνησε επί τόπου με τον πρόεδρο της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας της οποίας είναι και μέλος, τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα και φρόντισε να κληθεί η Πανελλήνια Ένωση στη Βουλή για να ενημερώσει την Επιτροπή.

Τέλος οι Βουζουκίδης και Στυλιανιδης συμφώνησαν με τον Κ. Γκιουλέκα να επισκευθούν την Κομοτηνή για να ενημερώσουν τα μέλη της Ένωσης και φυσικά να ενημερωθούν από όλα τα προεδρεία των τοπικών Ενώσεων Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό