Στην Κομοτηνή την άλλη εβδομάδα το τρόπαιο του EURO 2004 με δυνατότητα για όλον τον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί του

Στην Κομοτηνή την άλλη εβδομάδα το τρόπαιο του EURO 2004 με δυνατότητα για όλον τον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί του

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη του φετινού διεθνούς συνεδρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής την άλλη Παρασκευή, κατά την διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθεί και τελετή αναγόρευσης του ‘Οτο Ρεχάγκελ σε επίτιμο διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Με δεδομένη αυτήν την εξέλιξη, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και μέλος της ΕΕ της ΕΠΟ Μάνος Γαβριηλίδης έκανε τις κατάλληλες κινήσεις έτσι ώστε την περίοδο της παρουσίας του Ρεχάγκελ (αλλά και αρκετών Legends του 2004) στην Κομοτηνή, να βρεθεί στην Θράκη και το τρόπαιο του EURO 2004 για πρώτη φορά.

Το σχετικό αίτημα έγινε από την ΕΠΣ Θράκης αλλά και από του Legends, πρόεδρος των οποίων είναι αυτήν την περίοδο ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαιρου Τάκης Φύσσας. Ετσι το τρόπαιο του 2004 θα βρεθεί στην Θράκη για πρώτη φορά, 18 χρόνια μετά την κατάκτησή του.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μάλιστα που υπάρχει, το κύπελλο του 2004 θα εκτεθεί την άλλη Παρασκευή 20/5 στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής κατά την τελετή έναρξης του συνεδρίου. Μια μέρα μετά, το Σάββατο 21/5, θα εκτεθεί στην πλατεία Κομοτηνής και την Κυριακή 22/5 στο Ενωσιακό Γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό, για όλα τα παιδιά της πόλης που θα θελουνε να φωτογραφηθούν με αυτό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό