Στην Περιφέρεια ΑΜΘ περιοδεύει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ περιοδεύει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας

Ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, από σήμερα, Τρίτη 28 Μαΐου έως και την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα πραγματοποιήσει Περιοδεία στο σύνολο των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών επισκέφθηκε βιομηχανικές και βιοτεχνικές μονάδες στις ΠΕ Έβρου και Ροδόπης, τον Οργανισμό Λιμένα Αλεξανδρούπολης, ενώ θα συναντηθεί με αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστος Σταϊκούρας επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Περιηγήθηκε στους χώρους του νέου υπερσύγχρονου Ζυθοποιείου και Βυνοποιείου μας, ενημερώθηκε και αντάλλαξε απόψεις για θέματα επενδύσεων και ανάπτυξης της εταιρείας καθώς και για ζητήματα μεταφορών και δικτύων που αφορούν την προσβασιμότητα στη βιομηχανική ζώνη.

Συνομίλησε με τα στελέχη της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, κα Δώρα Κατσικούδη  (Πρόεδρος ΔΣ), κ. Χρήστο Δημτσούδη Brewmaster, κ. Χρήστο Μπούκα, Οικονομικό Διευθυντή (CFO). “Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε ενισχύει την περιφερειακή ανάπτυξη, δημιουργεί συνεχώς νέες θέσεις απασχόλησης, τονώνει την κοινωνική συνοχή με τη διαρκή της ανάπτυξη και το βιώσιμο επενδυτικό της αποτύπωμα”.

Την Τετάρτη 29 Μαΐου, ο κ. Σταϊκούρας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην ΠΕ Ροδόπης. Εν συνεχεία, θα επισκεφθεί τις Κρηνίδες, την Παραλία Οφρυνίου (Τούζλα) και το φράγμα Μαρμαρά, στην ΠΕ Καβάλας. Το απόγευμα θα μεταβεί στην ΠΕ Ξάνθης, όπου θα επισκεφθεί τοπικές επιχειρήσεις.

Την Πέμπτη 30 Μαΐου, θα συναντηθεί με την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης και ακολούθως θα παραβρεθεί στη θεμελίωση του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Νευροκοπίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό