Στην Τσανάκλειο υποδέχτηκε τους Υποψήφιους Ακολούθους της Διπλωματικής Ακαδημίας του ΥΠΕΞ ο Δήμαρχος Κομοτηνής

Στην Τσανάκλειο υποδέχτηκε τους Υποψήφιους Ακολούθους της Διπλωματικής Ακαδημίας του ΥΠΕΞ ο Δήμαρχος Κομοτηνής

Την Τετάρτη 6 Απριλίου  ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, δέχτηκε στο κτήριο της Τσανακλείου την τιμητική επίσκεψη των Υποψηφίων Ακολούθων της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, με επικεφαλής την Πρέσβειρα, Νίκη Καμπά, Διευθύντρια Σπουδών της Διπλωματικής Ακαδημίας, Πληρεξούσιο Υπουργό Β, συνοδεία του Υποδιευθυντή της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων, ΑθανασίουΠαπαμάργαρη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Πρέσβειρα, ΝίκηΚαμπά, τον κ. Παπαμάργαρη και τα μέλη της Διπλωματικής Ακαδημίας για την επίσκεψή τους στην πόλη της Κομοτηνής. Μια επίσκεψη καθ’ όλα σημαντική τόσο ως προς την ουσία της, όσο και ως προς τον συμβολισμό της. Κι αυτό γιατί, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος: «Οι αυριανοί διπλωμάτες της χώρας μας έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την ιστορία, τον πολιτισμό, την ομορφιά, αλλά και τη φιλοξενία της Κομοτηνής και να ξεναγηθείτε σ’ αυτήν. Έτσι, θα μπορέσετε ν’ αποτελέσετε τους καλύτερους πρεσβευτές του ακριτικού τόπου μας σε όποιο μέρος της γης κι αν κληθείτε να υπηρετήσετε μελλοντικά τη χώρα μας».

Τέλος, ο Δήμαρχος προσέφερε στην Πρέσβειρα, κ. Καμπά, τον Επετειακό Τόμο για τα 100χρονα της Κομοτηνής, προκειμένου αυτός να κοσμεί τη βιβλιοθήκη της Διπλωματικής Ακαδημίας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό