ΣΤΗΡΙΞΕ τα ΘΕΜΑΤΑ των ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ σε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΤΗΡΙΞΕ τα ΘΕΜΑΤΑ των ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ σε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Με τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Του έθεσε θέματα στήριξης των Αποστράτων ζητώντας του την άμεση επίλυση τους. Πριν από μερικές εβδομάδες άλλωστε, ο ίδιος ο Βουλευτής είχε μεσολαβήσει, ώστε να διοργανωθεί συνάντηση του Προεδρείου της Πανελλήνιας Ένωσης με τον Υπουργό, η οποία άνοιξε μια νέα σελίδα συνεργασίας των Ενώσεων με την πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ. Για τα σχετικά θέματα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενημερώνεται συστηματικά, τόσο από την Πανελλήνια Ένωση όσο και από την Ένωση της Ροδόπης.

Επίσης ο Βουλευτής ζήτησε την υποστήριξη του Υπουργείου για την ενίσχυση των μονάδων της Ροδόπης και την εντατικοποίηση της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων στην βελτίωση των υποδομών της περιοχής μας, όπως έγινε με την βελτίωση του περιφερειακού δρόμου βόρεια του Ιάσμου από το 4ο Σώμα Στρατού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό